“Η Ομολογία της θεραπείας  και της Ελευθερίας  μου.”

Το όνομα μου είναι Καρανίκας Γεώργιος και γεννήθηκα στην Θεσσαλία,  μέσα σε μια οικογένεια (φτωχή )  με διάφορα προβλήματα…. Πέρασα (πολύ) δύσκολα παιδικά χρόνια αλλά με την χάρη του Θεού ξεπέρασα πολλές καταστάσεις. Από μικρός εργαζόμουν , σε διάφορες δουλειές, και μετά σε κάποια ηλικία έφυγα και πήγα στην Αθήνα για μια πιο καλύτερη και (εύκολη ζωή) όπως εγώ νόμιζα. Έτσι έζησα μια ζωή αμαρτίας κ.τ.λ..  πολλά αλλά για τα οποία ντρέπομαι αλλά μετανόησα  και Ο Θεός με συγχώρησε πλούσια… . Ο Θεός με προστάτευσε από την φυλακή και από τον θάνατο πολλές φορές ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΞΑΖΩ ΤΑΠΕΙΝΑ !!!
Μέσα σε όλη την άστατη πορεία μου (γεμάτος με τόσες αμαρτίες, ανομίες και βάρη ασήκωτα, άρχισα να αρρωσταίνω ψυχικά και σωματικά  να τρέχω σε διάφορα νοσοκομεία της Αθήνας και σε κάποιους ιδιωτικούς Γιατρούς, να έχω  κάποιες στιγμές (ελάχιστες βέβαια) τάσεις αυτοκτονίας.  Έψαχνα την θεραπεία μου σε κάποιες Εκκλησίες στην Αθήνα (κατεστημένες Ορθόδοξες) όπου ερχόταν κάποιες φορές τα (ΤIΜΙΑ ΔΩΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ, ΛΕΙΨΑΝΑ Κ.ΤΛ.) αλλά εγώ συνέχιζα να είμαι χειρότερα και στην υγεία μου και στην αμαρτωλή ζωή μου…..
ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ….. ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!!!
Περίπου το 2001 αν δεν κάνω λάθος , Ο Θεός έστειλε ένα εργάτη Του τον αδελφό Λάμπρο να κάνουμε μαζί σεμινάριο για την εργασία μας. Μετά από κάποιες μέρες μου μίλησε για τον Λόγου Του Θεού και την κατά Χάρη ΣΩΤΗΡΙΑ, πήγαμε μαζί στην Χριστιανική Εκκλησία Του Χριστού που πήγαινε και ο αδελφός Λάμπρος και Ο Κύριος με (άγγιξε) με έσωσε και αναγεννήθηκα. Μετά κάποια στιγμή επέστρεψα στον τόπο μου ,γνώρισα τον ποιμένα αδελφό Βασίλη τον  άνθρωπο Του Θεού (που τώρα είναι στον ουρανό με Τον ΚΥΡΙΟ )  με την χάρη Του Θεού με δίδαξε το λόγο Του Χριστού πληρώθηκα με Το Άγιο Πνεύμα  και από τότε μέρα με την μέρα  άλλαξε όλη η ζωή μου. Ο Θεός με ελευθέρωσε, με θεράπευσε και μου άλλαξε όλη την ΖΩΗ ΜΟΥ! Ο Ιησούς Χριστός μέσα από Τον Λόγο Του , Από Το Πνεύμα Του και Από Το Αίμα Του μπορεί να σε ελευθερώσει από όλες τις αμαρτίες σου, τις ανομίες σου , τις αρρώστιες σου, τις κατάρες, τα δεσμά, τις μαγείες, τους φόβους , την κατάθλιψη και κάθε τι που σε βασανίζει.

              <ΕΧΩ ΠΟΛΛΆ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΆ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΥΣ  ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ>

Αν θέλεις Ο Χριστός να σε ΑΓΓΙΞΕΙ κάνε την προσευχή της ΣΩΤΗΡΙΑΣ ( ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ )που είναι στην ιστοσελίδα μας. 
Ο Θεός να σας ευλογεί!!

Ο Κύριος θα αλλάξει την ζωή σου και την οικογένειά σου ΣΤΟ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ!Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΙΡΕΣΕΙΣ , ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΟΒΑ , ΜΟΡΜΟΝΟΥΣ Κ.Τ.Λ.